clinica stomatologica brasov
Cif Dent Brasov

PRGF Endoret

PRGF – Endoret Plasma bogata in factori de crestere

PRGF se bazeaza pe obtinerea unor preparate din proteine recoltate din sangele pacientului; printre aceste proteine care poseda activitate biologica printre care se disting si factorii de crestere care stimuleaza si grabesc refacerea tesutului.
Cu tehnologia PRGF  – Endoret  reusim sa separam, din sangele pacientului, plasma care contine proteinele care grabesc procesul de regenerare. Odata ce doza terapeutica este aplicata in zona de tratament,procesul de regenerare este considerabil accelerat.
Pentru a obtine acest proces, este necesara recoltarea unei mici cantitati de sange de la pacient. Sangele este centrifugat si procesat pentru obtinerea proteinelor necesare regenerarii. Aceste proteine sunt apoi aplicate in zona unde regenerarea tesutului este necesara.
PRGF  – Endoret  grabeste vindecarea tesutului si procesul de regenerare, reducand in acelasi timp inflamarea si riscul de infectie sau de complicatii post chirurgicale. Utilizarea PRGF  – Endoret  garanteaza imbunatatiri importante in procesul de regenerare, lipsa durerii si recuperarea rapida a pacientului.

clinica stomatologica brasov

Trebuie doar sa te programezi!

Specialistii nostri au tratamentul potrivit pentru tine.

Luni – Vineri: 09.00 – 20.00